تاریخ انتشار : سه شنبه 30 مهر 1398 - 12:52
کد خبر : 48534

جنرال موتورز در فکر احیای غولش، “هامر”

جنرال موتورز در فکر احیای غولش، “هامر”

احتمال بازگشت هامر به مجموعه محصولات جنرال موتورز، رونمایی از اولین ماشین الکتریکی ولوو، چالش جدید برای رولزرویس و تردید فولکس‌واگن برای سرمایه‌گذاری در ترکیه بررسی شده است. جنرال موتورز در حال بررسی احیای مارک هامر و ساخت شاسی‌بلند‌هایی الکتریکی با این نام است. جارستان_ اولین مدل هامر در سال ۱۹۹۲ و با اصرار آرنولد

احتمال بازگشت هامر به مجموعه محصولات جنرال موتورز، رونمایی از اولین ماشین الکتریکی ولوو، چالش جدید برای رولزرویس و تردید فولکس‌واگن برای سرمایه‌گذاری در ترکیه بررسی شده است.

جنرال موتورز در حال بررسی احیای مارک هامر و ساخت شاسی‌بلند‌هایی الکتریکی با این نام است.

جارستان_ اولین مدل هامر در سال ۱۹۹۲ و با اصرار آرنولد شواتزنگر، هنرپیشه و فرماندار سابق ایالت کالیفرنیا ساخته شد. او پس از دیدن کاروانی از ماشین‌های نظامی ارتش آمریکا، کارخانه AM موتورز را راضی کرد تا مدلی از این ماشین را برای مصارف غیرنظامی به بازار عرضه کند.

جنرال موتورز در فکر احیای غولش،

نمایش ماشین‌های نظامی ارتش آمریکا در جریان پوشش تلویزیونی جنگ عراق در اوایل دهه نود، به شهرت هامر کمک کرد و با محبوب شدن این ماشین، جنرال موتورز در سال ۱۹۹۸ امتیاز این نام را خرید.

جنرال موتورز در فکر احیای غولش،


اولین مدل هامر براساس ماشین‌های ارتش آمریکا ساخته شد

جنرال موتورز سه مدل شاسی‌بلند با این نام به بازار عرضه کرد، اما افزایش قیمت بنزین به فروش این ماشین پرمصرف لطمه زد و در نهایت بحران مالی جنرال موتورز باعث شد این کارخانه تولید هامر را در سال ۲۰۱۰ متوقف کند.

جنرال موتورز قصد دارد از چند سال دیگر وانت‌های الکتریکی خود را به بازار عرضه کند. در این سرمایه‌گذاری سه میلیارد دلاری، کارخانه‌های کادیلاک و GMC در مجموعه جنرال موتورز مدل‌های شاسی‌بلند خواهند ساخت.

خبرگزاری رویترز از قول منبعی در داخل کارخانه گزارش کرده که مدیران جنرال موتورز در نظر دارند ماشین‌های الکتریکی با نام هامر هم به این مجموعه اضافه کنند. با این حال این منبع گفته که هنوز در این باره تصمیم نهایی گرفته نشده است.

در صورت تولید هامر، این ماشین در بازار شاسی‌بلند‌های لوکس عرضه شده و قیمتی بالاتر از صد هزار دلار خواهد داشت.

انگیزه جنرال موتورز برای احیای نام هامر، شهرت جهانی این مارک است که بازاریابی برای این ماشین را ساده می‌کند. آن چه ممکن است باعث تردید مدیران جنرال موتورز برای احیای این مارک باشد، پیشینه نظامی نام هامر و نگاه منفی است که طرفداران محیط زیست به این ماشین داشتند.

جنرال موتورز در فکر احیای غولش،

 
ولوو XC۴۰ الکتریکی با هربار شارژ می‌تواند تا ۴۰۰ کیلومتر حرکت کند

اولین ولووی الکتریکی

ولوو با رونمایی از اولین مدل الکتریکی خود اعلام کرد که تا پنج سال آینده همه مدل‌هایش را با موتور الکتریکی به بازار عرضه خواهد کرد.

کارخانه سوئدی مدل‌های الکتریکی خود را با پسوند ‘ریشارژ’ از مدل‌های دیگر متمایز می‌کند. اولین مدل الکتریکی براساس شاسی‌بلند کوچک XC۴۰ ولوو ساخته شده و دو موتور الکتریکی دارد که ۴۰۸ اسب بخار نیرو تولید می‌کنند. شتاب صفر تا صد کیلومتر در ساعت ماشین ۴.۹ ثانیه است و با هر بار شارژ می‌تواند تا ۴۰۰ کیلومتر حرکت کند.

این ماشین همچنین اولین خودرویی است که به سیستم عامل اندروید ساخت شرکت گوگل مجهز می‌شود. تاکنون استفاده از امکانات این سیستم عامل تنها از طریق وصل کردن تلفن همراه راننده به ماشین امکان‌پذیر بود.

جنرال موتورز در فکر احیای غولش،

 ولوو XC۴۰ اولین ماشینی است که از سیستم عامل اندروید استفاده می‌کند

شاسی‌بلند XC۴۰ با بیش از صد درصد افزایش فروش نسبت به سال گذشته محبوب‌ترین مدل ولوو است و این کارخانه امیدوار است با تکیه بر این محبوبیت، شروعی خوب در بازار خودرو‌های الکتریکی داشته باشد. XC۴۰ ریشارژ با مدل‌های الکتریکی جگوار، آئودی، مرسدس-بنز و تسلا رقابت خواهد کرد.

هاکان ساموئلسون، مدیر ولوو در مراسم رونمایی این ماشین در شهر لس‌آنجلس گفت که این کارخانه تا سال ۲۰۲۵، هر سال یک مدل الکتریکی جدید به بازار عرضه خواهد کرد و می‌خواهد میزان تولید دی‌اکسید کربن کارخانه را در پنج سال به نصف کاهش داده و در نهایت تا سال ۲۰۴۰ به صفر برساند.

جنرال موتورز در فکر احیای غولش،

 هانگ‌کی کانسپت الکتریکی E۱۱۵ را در نمایشگاه فرانکفورت رونمایی کرد

رولزرویس چینی

رولزرویس برای فروش محصولاتش به زودی باید با رقیبی چینی رقابت کند. شرکت هانگ‌کی (Hongqi)، که از سال گذشته مدیر طراحی رولزرویس را به خدمت گرفته، قصد دارد پس از تصاحب بازار خودرو‌های لوکس چین، محصولاتش را به بازار جهانی عرضه کند.

هانگ‌کی، که در زبان چینی به معنی پرچم سرخ است، یکی از قدیمی‌ترین مارک‌های خودرو در چین است. اولین مدل هانگ‌کی یک لیموزین تشریفاتی بود که در سال ۱۹۵۶ برای مائو تسه تونگ، بنیانگذار جمهوری خلق چین ساخته شد.

این کارخانه در سال ۲۰۱۳ مدل جدیدی از این ماشین تشریفاتی ساخت که با قیمت حدود ۷۰۰ هزار دلار، گران‌ترین ماشین ساخت چین است.

جنرال موتورز در فکر احیای غولش،

 
مدل تشریفاتی هانگ‌کی L۵ گران‌ترین ماشین ساخت چین است

هانگ‌کی در نمایشگاه فرانکفورت امسال، کانسپتی از یک خودروی خودران به نام E۱۱۵ رونمایی کرد که قرار است مبنای ساخت یک مدل جدید باشد. این ماشین قوای محرکه الکتریکی دارد که به گفته کارخانه می‌تواند با هر بار شارژ تا ۶۰۰ کیلومتر حرکت کند.

جایلز تیلور پس از هشت سال مدیریت بخش طراحی رولزرویس به هانگ‌کی پیوسته و می‌گوید ماشین جدید به جای پیروی از قواعد غربی و کپی از شرکت‌هایی نظیر رولزرویس، از فرهنگ و سنت‌های چینی الهام خواهد گرفت. او می‌گوید هدف هانگ‌کی جذب خریداران جوان و بسیار ثروتمند چینی است که دوست دارند ماشین چینی سوار شوند.

جنرال موتورز در فکر احیای غولش،

جایلز تیلور، مدیر طراحی پیشین رولزرویس سال گذشته به هانگ‌کی پیوست

آقای تیلور طراحی محصولات هانگ‌کی را از استودیویی در شهر مونیخ در آلمان مدیریت می‌کند. او می‌گوید قرار نیست هانگ‌کی با ارزان‌تر فروختن ماشین‌هایش با رولزرویس رقابت کند و در عوض با نوآوری به جنگ خودروسازان لوکس خواهد رفت.

هانگ‌کی، زیرمجموعه‌ای از گروه خودروسازی دولتی FAW، یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان چین است. FAW می‌خواهد هانگ‌کی علاوه بر به چالش کشیدن شرکت‌هایی نظیر بنتلی و رولزرویس، محصولاتی لوکس برای رقابت با کارخانه‌های آلمانی نظیر بنز و ب‌ام‌و هم تولید کند.

این کارخانه قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ هفده مدل جدید به بازار عرضه کند و امیدوار است بتواند فروش این مارک را به سیصد هزار دستگاه در سال برساند.

جنرال موتورز در فکر احیای غولش،


فولکس‌واگن قصد داشت نسل جدید پاسات را در کارخانه‌ای در ترکیه بسازد

تردید فولکس‌واگن

در پی اشغال نظامی شمال سوریه توسط نیرو‌های ترکیه و با بالا گرفتن انتقاد‌ها از رهبران ترکیه، گروه خودروسازی فولکس‌واگن اعلام کرد که تصمیم خود برای سرمایه‌گذاری در ترکیه را به تعویق خواهد انداخت.

فولکس‌واگن پیش‌تر اعلام کرده بود قصد دارد کارخانه‌ای در غرب ترکیه تاسیس کند. این کارخانه که صد و بیست و سومین کارخانه گروه فولکس‌واگن است قرار است علاوه بر تولید مدل پاسات برای فولکس‌واگن، یک مدل هم برای کارخانه اشکودا تولید کند.

به گفته فولکس‌واگن این کارخانه ۵۰۰۰ شغل جدید ایجاد می‌کرد و اکثر تولیدش به خارج از ترکیه صادر می‌شد.

پس از حمله نیرو‌های ترکیه به گروه‌های کرد در شمال سوریه، استفان ویل، نخست وزیر ایالت ساکسونی سفلی که دفتر مرکزی فولکس‌واگن در آن قرار دارد گفت که در چنین شرایطی سرمایه‌گذاری این شرکت در ترکیه قابل تصور نیست.

آقای ویل که عضو هییت مدیره کارخانه هم است، می‌گوید امیدوار است رییس جمهوری ترکیه متوجه شود که در راه خطرناکی قدم برداشته و مسیرش را به سرعت عوض کند.

ایالت ساکسونی سفلی مالک بیست درصد از سهام فولکس‌واگن است و نفوذ زیادی در این شرکت دارد./فرارو

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.